Lajme, Njoftime

Sot, në hapsirat e Komunës së Zhelinës patëm nderin të na vizitoj Myftiu i Tetovës z.Qani Nesimi, ku e mirëpriti kryetari i komunës së Zhelinës z. Blerim Sejdiu.
Vizita zyrtare ishte në frymën e bashkpunimit të ndërsjellë në mes institucioneve për përmirësimin e kushteve dhe mirëqenies qytetare, u zotuam se do të jemi çdo herë në anën e punës dhe projekteve që do të realizohen gjatë këtij mandati dhe jo vetëm, energjia pozitive dhe përkushtimi jonë i përbashkët do jetë akoma më i madh në realizimet tona.
Njëkohësisht z. Nesimi shfrytëzoi rastin të përuroj për mandatin e dytë kryetarin Sejdiu, duke i dëshiruar fillimisht shëndet, suksese dhe mbarësi në punë.
Zyra për Informim
Komuna e Zhelinës

Comments are closed.

Close Search Window