FRYMË PËR ARDHMËRINË!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Sot, me vizitën e tyre na nderuan Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe ekonomisë se ujrave z.Arjanit... Më Tepër → FRYMË PËR ARDHMËRINË!

ZHELINA, SË SHPEJTI ME PARKUN MË TË BUKUR TË REKREACIONIT!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Dy lajme të mira! Lajmi i parë i mirë për qytetarët tanë është se nga sot, nisëm me punimet buzë... Më Tepër → ZHELINA, SË SHPEJTI ME PARKUN MË TË BUKUR TË REKREACIONIT!

Përurohet “Sheshi i Plisave” në fshatin Trebosh

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Një ditë e veçantë sot për banorët e fshatit Trebosh, parku i cili tashmë mban emrin “Sheshi i... Më Tepër → Përurohet “Sheshi i Plisave” në fshatin Trebosh

MËRGIMTARI ME DONACION PËR TË GJITHA SHKOLLAT E KOMUNËS SË ZHELINËS

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Edhe një iniciativë e shkëlqyer nga ana e zotëri Vesel Ahmedit, veprimtar dhe bashkatdhetarë i yni i... Më Tepër → MËRGIMTARI ME DONACION PËR TË GJITHA SHKOLLAT E KOMUNËS SË ZHELINËS

Rikonstruim i Sh.F.K. “Pashko Vasa” – Grupçin

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Krahas investimeve tjera që po realizohen këtë vit, veçanërisht në përmirësimin e infrastrukturës... Më Tepër → Rikonstruim i Sh.F.K. “Pashko Vasa” – Grupçin

Fillon bashkëpunimi mes USAID dhe Komunës së Zhelinës, për të plotësuar rikonstruimin e sh.f “Rametulla Ameti” në fshatin Çiflik

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Pas realizimit të projektit me UNDP për rindërtimin e pjesës së nyjeve sanitare dhe shtimin e zyrave... Më Tepër → Fillon bashkëpunimi mes USAID dhe Komunës së Zhelinës, për të plotësuar rikonstruimin e sh.f “Rametulla Ameti” në fshatin Çiflik

Kryetari i komunës z.Blerim Sejdiu, uron filloristët e rinjë duke ju dëshiruar fillimisht shëndet dhe shumë suksese në mësime me shpresë që vitin e ardhshëm do festojmë me kushte më të mira pa protokolle pandemie

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot (01.10.2020) në hapsirat e shkollës fillore “Luigj Gurakuqi” në një ambient festiv, me... Më Tepër → Kryetari i komunës z.Blerim Sejdiu, uron filloristët e rinjë duke ju dëshiruar fillimisht shëndet dhe shumë suksese në mësime me shpresë që vitin e ardhshëm do festojmë me kushte më të mira pa protokolle pandemie

SEJDIU PROMOVOI INVESTIMET NË SHKOLLËN FILLORE TË FSHATIT ÇIFLIK

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Për herë të parë që nga themelimi, bëhet rikonstuimi i sh.f. “Rametulla Ameti” në fshatin Çiflik.... Më Tepër → SEJDIU PROMOVOI INVESTIMET NË SHKOLLËN FILLORE TË FSHATIT ÇIFLIK

PËRFUNDON ME SUKSES, REALIZIMI I PROJEKTIT PËR RIKONSTRUIMIN E SH.F.K “RAMETULLA AMETI” – ÇIFLIK

Arsim, Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Komuna e Zhelinës organizoi forumin e fundit në bashkësi, për të prezantuar para qytetarëve të... Më Tepër → PËRFUNDON ME SUKSES, REALIZIMI I PROJEKTIT PËR RIKONSTRUIMIN E SH.F.K “RAMETULLA AMETI” – ÇIFLIK

Close Search Window