Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Skemi kohë për t’u ndalur!
Nisëm me punimet e rikonstruimit dhe asfaltimit të rrugës së Çiflikut!
Një rrugë që për herë të fundit ishte asfaltuar në vitin 2002.
Vazhdojmë më tej e gjithandej!

Comments are closed.

Close Search Window