Policët e shtrirë

Lajme, Njoftime, NPK

Filluam me aksionin e vendosjes së ‘policëve të shtrirë’, në disa lokacione... Më Tepër → Policët e shtrirë

Mirëmbajtja e hapësirave publike

Lajme, Njoftime, NPK

Krenarë për ekipin e NPK-së dhe punën e tyre të palodhshme në drejtim të mirëmbajtjes së hapësirave... Më Tepër → Mirëmbajtja e hapësirave publike

Klorifokimi i ujit të pijshëm në Strimnicë

Lajme, Njoftime, NPK

Në bazenin kryesorë, nga ku furnizohen me ujë të pijshëm banorët e #Strimnicës, vendosëm paisje për... Më Tepër → Klorifokimi i ujit të pijshëm në Strimnicë

NJOFTIM – NPK

NPK

Plani i punëve të terrenit të NPK-së, gjatë kësaj jave 15.-19.07.2019.... Më Tepër → NJOFTIM – NPK

Llogaria përfundimtare e ndërmarjes komunale 2018

Dokumente, Llogaria Përfundimtare, Llogaritë Përfundimtare, Njoftime, NPK

... Më Tepër → Llogaria përfundimtare e ndërmarjes komunale 2018

Program për punë dhe zhvillim 2016

Programet Për Punësime

... Më Tepër → Program për punë dhe zhvillim 2016

Program për punë dhe zhvillim 2015

Programet Për Punësime

... Më Tepër → Program për punë dhe zhvillim 2015

Program për punë dhe zhvillim 2014

Programet Për Punësime

... Më Tepër → Program për punë dhe zhvillim 2014

Raport i Gjendjes Financiare 2015

Llogaria Përfundimtare, Uncategorized

... Më Tepër → Raport i Gjendjes Financiare 2015

Close Search Window