Lajme, Njoftime, NPK

Përfundojn punimet e rrjetit të ujësjellësit në Zhelinë, dhe pregatitjes të lëshimit në përdorim së shpejti. Me këtë mundësohet që Zhelina dhe një pjesë e Leshnicës, mos ketë më mungesë të ujit për pije.
Pas kësaj faze do të vazhdohet me ndërtimin e rrjetit te ujësjellësit në fshatrat: Pallaticë, Trebosh, Uzurmisht, Dëbërcë, Grupçin, Llërcë, Çiflik, Kapazhdoll, Novosellë dhe Rogle. Ndërkaq ndërtimi i ujësjellësit në
Merovë dhe Sallarevë, do të bëhet veçmas.
Falenderojmë kolegët e NPK “Mirëmbajtja” për angazhimin e palodhur.

Comments are closed.

Close Search Window