Vazhdon shpërndarja e pakove ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Edhe sot kemi vazhduar me shpërndarjen e pakove ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë.... Më Tepër → Vazhdon shpërndarja e pakove ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë

Kështu duket Rinia që të jep shpirt e fuqi!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Zemra të bëhet mal kur ke një Rini të shëndoshë, plot gjallëri e elan për punë.Çdokush do u’a... Më Tepër → Kështu duket Rinia që të jep shpirt e fuqi!

Kompania Kipper dhuron 50 pako ushqimore për familjet në nevojë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Kësaj radhe kompania Kipper dhuron 50 pako ushqimore për familjet në nevojë, për muajin e Shenjtë të... Më Tepër → Kompania Kipper dhuron 50 pako ushqimore për familjet në nevojë

Fillon asfaltimi i rrugës në Strimnicë!

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Qytetarët e Strimnicës të cilët disa vite me radhë kanë pritur nga udhëheqësit e kaluar me premtimet... Më Tepër → Fillon asfaltimi i rrugës në Strimnicë!

Komunës së Zhelinës iu dorëzuan 100 pako ushqimore të donuara nga Fondacioni “Albiz” me në krye “Dauti Komerc”

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Të dashur bashkëqytetarë, Sot, Komunës së Zhelinës iu dorëzuan 100 pako ushqimore të donuara nga... Më Tepër → Komunës së Zhelinës iu dorëzuan 100 pako ushqimore të donuara nga Fondacioni “Albiz” me në krye “Dauti Komerc”

Urime Muaji i Shejntë i RAMAZANIT

Lajme, Njoftime, NPK

Agjerim të lehtë të dashur qytetarë!... Më Tepër → Urime Muaji i Shejntë i RAMAZANIT

Vazhdon aksioni për shpërndrjen e pakove me ndihma ushqimore për familjet në nevojë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Nga dora në dorë e nga zemra në zemër…Të kontribojmë të gjithë së bashku, pa dallimeVazhdojmë... Më Tepër → Vazhdon aksioni për shpërndrjen e pakove me ndihma ushqimore për familjet në nevojë

Aksion për shpërndrjen e pakove me ndihma ushqimore për familjet në nevojë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Duke qenë të vetëdijshëm se këtë pandemi duhet ta luftojmë të gjithë, krah për krah, dhe dorë për... Më Tepër → Aksion për shpërndrjen e pakove me ndihma ushqimore për familjet në nevojë

Vazhdon dezinfektimi i rrugëve nëpër fshatrat e Komunës së Zhelinës

Lajme, Njoftime, NPK

Uzurmisht Trebosh Pallaticë Zhelinë Strimnicë Dëbërca Grupçin Kapazhdoll NovoSellë Leshnic e poshtme... Më Tepër → Vazhdon dezinfektimi i rrugëve nëpër fshatrat e Komunës së Zhelinës

Close Search Window