Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Edhe sot kemi vazhduar me shpërndarjen e pakove ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë. Falënderim për të gjithë ata vullnetmirë dhe bamirës, në këtë rast kompanitë: Bfm, Murana, Parqe Europjane, që iu bashkangjitën nismës humanitare për ofrimin e ndihmës në këtë gjendje pandemie.

Comments are closed.

Close Search Window