Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Sot karvanit të solidaritetit dhe përkrahjes vëllazërore në këto ditë të vështira pandemie ju bashkangjit edhe kompania “DINI Sh.Sh”, duke dhuruar 40 pako me produkte ushqimore dhe higjenike për të gjithë nevojtarët në komunën e Zhelinës. Ju falënderit për përkrahjen që po na jepni në këto ditë të vështira.
Zoti Ju shpërbleftë!

Comments are closed.

Close Search Window