Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Aktiviteti i shpërndarjes së ndihmave me pako ushqimore vazhdoi edhe gjatë ditës së sotme, me ç’rast në komunën e Zhelinës pranuam dërgesat me furnizime ushqimore dhe higjienike nga ndërmarrjet Munevere dhe Dreni 2008. Falënderim dhe mirënjohje për kujdesin ndaj bashkëqytetarëve tanë.

Comments are closed.

Close Search Window