Lajme, Njoftime

Sot, në hapësirat e komunës së Zhelinës pranuam donacion nga familja RAMANI, nga bashkëqytetari ynë Bashkim Ramani i cili jeton dhe punon në Berlin të Gjermanisë. Ky donacion në formë ushqimi do t’ju shpërndahet qytetarëve të komunës së Zhelinës, respektivisht familjeve në nevojë. Në emër të kryetarit të komunës Blerim Sejdiu, falënderojmë familjen Ramani për këtë gjest human dhe vullnetin e mirë për të ndihmuar qytetarët tanë.

Comments are closed.

Close Search Window