Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Duke qenë të vetëdijshëm se këtë pandemi duhet ta luftojmë të gjithë, krah për krah, dhe dorë për dore, pa ndaluar dot, ne edhe gjatë ditës së sotme, vazhduam me aksionin e shpëndarjes së pakove me ndihma ushqimore.
Një falenderim të posaçëm për kontributin e palodhshëm të Bashkësisë Lokale të Zhelinës dhe të gjithë vullnetarëve me zemër humane, të cilët mundësuan respektivisht ndihmuan në shpërdarjen e ndihmave tek familjet në nevojë.
Krenarë edhe me kolegët e Komunës që nuk pushuan e as u lodhën, duke ju shërbyer qytetarëve në këtë periudhë të krizës si pasojë e pandemisë Covid 19. Faleminderit të gjithëve!

Comments are closed.

Close Search Window