Lajme, Njoftime

Të dashur qytetarë të komunës së Zhelinës,

Ju informojmë se Shtabet Komunale të Krizës e kanë rreptësisht të ndaluar dhënien e lejeve për qarkullim gjatë orës policore, andaj Ju bëjmë me dije se çdo kërkesë që adresohet tek ne do të orientohet tek organet kompetente siç janë Ministria e Punëve të Brendshme dhe Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës.

Komuna e Zhelinës,
Zyra për informim

Comments are closed.

Close Search Window