Fotogaleri, Lajme, Njoftime, NPK

Qytetarët e Strimnicës të cilët disa vite me radhë kanë pritur nga udhëheqësit e kaluar me premtimet boshe dhe gënjeshtra, kjo ëndërr sot për banorët u bë realitet falë Kryetarit, Blerim Sejdiut.

Kryetari Sejdiu në këtë fshat përveç rrugës e cila është me gjatësi afro 2km dhe gjerësi 5.5m dhe nga të dyja anët me trotuar, ka nisur edhe projektin e shkollës, ku bëhet renovimi i plotë si nga brenda ashtu edhe nga jashtë me standarde evropiane.

Me BLERIM SEJDIUN nuk flasin vetëm ‘PREMTIMET’, por flasin ‘PUNËT dhe VEPRAT’!

Punë
Jo Fjalë

KOMUNA E ZHELINËS

Kryetari i Komunës së Zhelinës inspektoi punimet për asfaltimin e rrugës në Fsh. Strimnicë

Kryetari i Komunës së Zhelinës inspektoi punimet për asfaltimin e rrugës në Fsh. Strimnicë

Posted by Tv Uskana on Tuesday, 28 April 2020

Gjatë asfaltimit të rrugës në Strimnicë

Posted by Blerim Sejdiu – Komuna e Zhelinës on Tuesday, 28 April 2020

Comments are closed.

Close Search Window