Lajme

Sot kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu, ka realizuar një takim me koordinatorin e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) për Maqedoninë, zotëri Ajtekin Ajdën. Në këtë takim është biseduar për demografinë e Komunës së Zhelinës, për nevojat infrastrukturore të komunës si dhe për mundësitë e bashkëpunimit të Komunës së Zhelinës me Agjencinë TIKA.

Ky takim i kryetarit Blerim Sejdiua vjen pas takimeve të shumta me biznesmenë dhe investitorë të huaj për bashkëpunime dhe investime në sfera të ndryshme.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window