Lajme

Me ftesë të Kryetarit të Vjenës, kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu, do të merr pjesë në Simpoziumin e kryetarëve të komunave e cila mbahet në Vjenë të Austrisë nga 25-27 shkurt dhe është eveniment kyç për liderët urban të Evropës Jug-lindore. Ky simpozium organizohet nga Banka Botërore – Programi austriak për partneritet urban (Austria Urban Partnership Program).

Gjatë qëndrimit të tij në Vjenë Blerim Sejdiu gjithashtu do të merr pjesë edhe në Konferencën globale për ARDHMËRI URBANE (URBAN FUTURE Global Conference).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window