Lajme

Komuna e Zhelinës me respektin më të thellë te gjithë arsimtarëve ua uron festën e 7 Marsit duke e çmuar kontributin dhe mundin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window