Lajme

Komuna e Zhelinës në bashkëpunim me Kryqin e Kuq organizon aksion për dhurimin e gjakut me moton ‘’Bashkëngjitu edhe ti, shpëto jetë!’’.

Aksioni do të organizohet me datë 4 maj në hapësirat e Komunës së Zhelinës nga ora 10 deri në orën 15.

Komuna e Zhelinës i fton të gjithë banorët të bëhen pjesë e këtij aksioni dhe të dhurojnë gjak.

Komuna e Zhelinës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window