Lajme, Njoftime

Ftojmë qytetarët që bashkërisht, duke ndëgjuar zërin e tyre, të propozojmë Buxhetin e Komunës së Zhelinës për vitin 2019.
Për një komunë Transparente dhe për të gjithë!

Vendi: Salla e këshillit komunal
Data: 21 dhjetor 2018, e Premte
Koha: 15:00

 

Comments are closed.

Close Search Window