Lajme, Njoftime

Njoftim: Kryetari i komunës së Zhelinës Organizon Rishiqim publik dhe konsultime me publikun nga Raporti për vlerësimin Strategjik të ndikimit në mjedisin jetësor për Propozim Planin Urbanistik jashtë rajonit ndërtimor për ndërtimin e kompleksit industrial në KK Grupçin

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.08 MB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.54 MB]

Comments are closed.

Close Search Window