Lajme, Njoftime

Ishte kënaqësi edhe jona, që në Festivalin etnokulturor “Sofra Fest” një nga mysafirët tanë special kishim gastronomin e suksesshëm me renome ndërkombëtare, #Bilall_Shabani, i cili njëherit është edhe banorë i komunës së Zhelinës. Krenarë me njerëz si Ju!

Knaqsia ishte e imja, me ftesë të Kryetarit të komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu, të marr pjesë në festivalin Sofra Fest. Kam marr pjesë në shumë vende të botëskulinarike, dhe lloje të ndryshme të kuzhinave dhe kulturave të gatimit, por kurrë smund ti harroj emocionet që kam përjetuar pikërisht në këtë festival të vendit tim që Zoti na ka dhuruar gjithë këtë vend të bukur që smund ta përshkruajsh lehtë me fjal. 
Shpresoj mos të ndalemi këtu e të vazhdojmë ta zhvillojmë vendin tonë.
Kënaqesi poashtu që Sofrën tonë e begatoj edhe Ambasadori Shqipërisë ne Shkup Fatos Reka

Bilall Shabani

Comments are closed.

Close Search Window