Lajme, Njoftime

Eja të bashkëbisedojmë për sfidat dhe sukseset, për të inspiruar dhe gra të tjera.

15 Tetori shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas Rurale.

Komuna e Zhelinës, ju fton të merrni pjesë në panelin diskutues me temë “Sfidat e fuqizimit të gruas rurale”.

Të ftuara:
#XhaneKreshova
#GëzimeFejzi
#JehonaMatrançi

#StorieSuksesi

15 Tetor| Ora:14:00|Vendi:Komuna e Zhelinës.

Comments are closed.

Close Search Window