Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Të nderuar bashkqytetarë,
Dje ishim në terren për t’i parë nga afër punimet e fasadimit të shkollës fillore “Rahmetulla Ameti” në Llërcë dhe rikonstruimin (begatonizimim) e një rruge lokale në të njëjtin fshat.
Vazhdojmë të investojmë në insfrastrukturën shkollore, të vetëm, me 0 denarë ndihmë nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

#Punë
#JoFjalë

Comments are closed.

Close Search Window