Lajme, Njoftime

Në emër të Këshillit të komunës së Zhelinës dhe në emrin tim, përshëndesim dhe përzemërisht falenderojmë Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Shkup respektivisjt ekselencës së tij Fatos Reka, për këtë vlerësim dhe Mirënjohje ndaj komunës së Zhelinës .

Comments are closed.

Close Search Window