Fotogaleri, Lajme, Njoftime

REALIZOJMË EDHE NJË RRUGË TJETËR

Së shpejti do të fillojmë me asfaltimin e rrugës kryesore në fshatin #Llërcë.

Punimet e asfaltimit të kësaj rruge do të nisin javën tjetër!

Gjatësia e rrugës e cila do të asfaltohet do të jetë 2400 m, ndërsa gjerësia 5 m. Rikonstruimi i kësaj rruge do të përmbush kërkesën dhe nevojën e qytetarëve tanë.

Faleminderit për durimin!

Komuna e Zhelinës
Zyra për informim

Comments are closed.

Close Search Window