Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Për veprat tona nuk do flasim ne, këtë do e bëjnë të tjerët, sot dhe nesër!
Ne ndoshta nuk kemi përmbushur të gjitha nevojat që ju mungojnë me dekada qytetarëve, por ama, as edhe një ditë të vetme nuk kemi humbur pa punuar e shërbyer qytetarëve tanë.
Do vazhdojmë të ndërtojmë infrastrukturën e çdo vendbanimi, derisa të arrijmë edhe në këndin e fundit të çdo lagjeje.

Komuna_e_Zhelinës

Comments are closed.

Close Search Window