Lajme, Njoftime

Vazhdon edhe për 2 javë gjendja e jashtëzakonshme. Më poshtë deklarata e presidentit të shtetit, z.Stevo Pendarovski:

“Duke pasur parasysh numrin në rritje të bashkëqytetarëve tanë të infektuar dhe të vdekur, morra vendim të shpall gjendje të jashtëzakonshme edhe për 14 ditë tjera. Dua të theksoj që këtë vendim e marr vetëm për të mundësuar që qeveria dhe institucionet e tjera kompetente të përballen në mënyrë më efikase me efektet shëndetësore, ekonomike dhe sociale nga pandemija dhe nuk është e lidhur me datën e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Betejën me virusin # COVID19, me siguri do ta fitojmë por nuk duhet të lirohemi. Duhet deri në fund të mbetemi të ndërgjegjshëm dhe të përgjegjshëm dhe të kujdesemi për shëndetin tonë dhe shëndetin e të afërmëve tanë.

Продолжува вонредната состојба уште две недели

Имајќи ги предвид зголемениот број на заразени и починати наши сограѓани, донесов одлука за прогласување на нови 14 дена вонредна состојба. Сакам да потенцирам дека оваа одлука ја носам исклучиво за да и се овозможи на владата и на останатите надлежни институции поефикасно да се справуваат со здравствените и со економско социјалните ефекти од пандемијата и не е поврзана со датумот на предвремените парламентарни избори. Битката со вирусот #COVID19 сигурно ќе ја добиеме, но не смееме да се опуштаме. Мора до крај сите да останеме совесни и одговорни и да се грижиме, како за своето, така и за здравјето на нашите блиски.”

Comments are closed.

Close Search Window