Lajme, Njoftime

Të nderuar bashkëqytetarë,
E drejta vonon por nuk harron!
Vitin e kaluar edhe pse ishim aplikuesit e parë që parashtruam Projektin e Shtëpisë së Kulturës në Ministrinë e Kulturës, padrejtësisht dhe për shkaqe politike u eliminuam nga gara nga Ministri i atëhershëm i Kulturës.
Sot, falë propozimit të deputetit të Lëvizja BESA Kastriot Rexhepi, në Komisionin Parlamentar u miratua Propozim-Amandamenti që Komunës së Zhelinës t’i ndahen mjete për ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës.
Gëzuar për të gjithë qytetarët tanë e me theks të veçantë Rininë e Komunës së Zhelinës.

https://www.facebook.com/Zhelina.Municipality/videos/675346253176578

Comments are closed.

Close Search Window