Lajme, Njoftime

Komuna e Zhelinës, organizoi debatin publik, i cili u realizua nëpërmjet platformës ZOOM, me qëllim të përfshirjes së qytetarëve në përpilimin e buxhetit për vitin 2021.
Qytetarët e komunës së Zhelinës u përfshinë në debat dhe propozuan projekte zhvillimore për komunën e Zhelinës.

Comments are closed.

Close Search Window