Lajme, Njoftime

Qeveria solli vendim për ndalesën e lëvizjes në periudhë kohore prej orës 22:00 deri në orën 05:00 ditën e ardhshme, prej më 10 deri më 22 mars të vitit 2021.
Përjashtime nga ndalesa do të ketë edhe për të gjithë qytetarët të cilët gjatë ndalesës për lëvizje kanë nevojë për kujdes mjekësor urgjent dhe për lëvizje të lirë, këtë nevojë do të duhet ta paraqesin në shërbimin 192 në telefonin e Ministrisë për Punë të Brendshme.
Lexoni më shumë për masën e re:

https://vlada.mk/node/24495?ln=sq

Comments are closed.

Close Search Window