Lajme, Njoftime

Të dashur bashkëatdhetarë,
Mërgatë e nderuar,
Ju jeni pjesë e pa ndarë e jona. Në momentet më të rëndësishme historike për proceset në vendlindje, ju keni treguar guximin dhe sakrificën për vendlindjen tonë.
Ju jeni pjesë e pandarë e jona dhe shpirtërisht të lidhur me gjithçka që ndodh në vendin tonë.
Prandaj, mos e humbni shansin që po na ofrohet, duke u vetëregjistruar online në census.stat.gov.mk, dëshmohet se diaspora nuk është vetëm numër por ka qenë dhe do të jetë pikënisje e çdo procesi politik, ekonomik, kulturor dhe zhvillimor i vendit tonë.
Regjistrohem, do të thotë ekzistoj!

Comments are closed.

Close Search Window