Nënshkruhet vendimin për pranimin e mjeteve për fillimin e ndërtimit të Qendrës për Kulturë në Zhelinë

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Kryetari i komunës së Zhelinës z. Blerim Sejdiu me zv. Ministrin e Kulturës z. Sedat Sulejmani në... Më Tepër → Nënshkruhet vendimin për pranimin e mjeteve për fillimin e ndërtimit të Qendrës për Kulturë në Zhelinë

Pas dy dekadave fillon rikonstruimi i rrugës në fshatin Çiflik

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Skemi kohë për t’u ndalur! Nisëm me punimet e rikonstruimit dhe asfaltimit të rrugës së... Më Tepër → Pas dy dekadave fillon rikonstruimi i rrugës në fshatin Çiflik

URIME RAMAZANI MUAJI I MËSHIRËS

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

Zemrat e besimtarëve le të hapen për mirësi, humanizëm dhe besim të sinqertë në këtë muaj të... Më Tepër → URIME RAMAZANI MUAJI I MËSHIRËS

Qeveria në seancën e sotme miratoi masa të reja restriktive të propozuara nga Komisioni i Sëmundjeve Infektive

Fotogaleri, Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Qeveria në seancën e sotme miratoi masa të reja restriktive të propozuara nga Komisioni i Sëmundjeve Infektive

Vendimi për emërimin e personave që do të angazhohen në Regjistrim si regjistrues rajonalë në zonën e Regjistrimit nr. 34 Zhelinë

Lajme, Njoftime

... Më Tepër → Vendimi për emërimin e personave që do të angazhohen në Regjistrim si regjistrues rajonalë në zonën e Regjistrimit nr. 34 Zhelinë

Vendim për sjellje të “Planit Urbanistik për fshatin TREBOSH, Komuna e Zhelinës”

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Vendim për sjellje të “Planit Urbanistik për fshatin TREBOSH, Komuna e Zhelinës”

Vendim për sjellje të “Planit Urbanistik për fshatin PALLATICË, Komuna e Zhelinës”

Lajme, Njoftime, Plane Urbanistike

... Më Tepër → Vendim për sjellje të “Planit Urbanistik për fshatin PALLATICË, Komuna e Zhelinës”

KOHA E TESTIMIT TË KANDIDATËVE – KONKURSI I TRETË

Lajme, Njoftime

Testimi i kandidateve:  E hënë: Ora 10:00 Shkolla “Luigj Gurakuqi” – Zhelinë... Më Tepër → KOHA E TESTIMIT TË KANDIDATËVE – KONKURSI I TRETË

Diaspora Regjistrohet

Lajme, Njoftime

Të dashur bashkëatdhetarë, Mërgatë e nderuar, Ju jeni pjesë e pa ndarë e jona. Në momentet më të... Më Tepër → Diaspora Regjistrohet

Close Search Window