Map Unavailable

Data:
07/11/2018
Ora: All Day

Lokacioni:
Komuna e Zhelinës,
Hapsirat e Komunës së Zhelinës,
Zhelinë


AGJENCIONI TURK PËR BASHKËPUNIM DHE KOORDINIM (TIKA) VIZITOI KOMUNËN E ZHELINËS

Sot, Kryetari i komunës z.Blerim Sejdiu priti në takim Koordinatorin e Agjencionit Turk për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) në Maqedoni, z.Aytekin Aydogan.
U diskutuan shumë projekte që duhet të fillojnë në territorin e komunës sonë, e me theks të veçantë meremetimi i “Urës së lotëve” e ndërtuar në vitin 1530 nga Kukli Beu. Përveç kësaj, u bisedua edhe rikonstruimi i shkollës “Rametulla Ameti” në fsh.Çiflik.

Comments are closed.

Close Search Window