Map Unavailable

Data:
21/12/2018
Ora: 15:00 - 18:00

Lokacioni:
Komuna e Zhelinës,
Salla e këshillit komunal,
Zhelinë


Ftojmë qytetarët që bashkërisht, duke ndëgjuar zërin e tyre, të propozojmë Buxhetin e Komunës së Zhelinës për vitin 2019. Për një komunë Transparente dhe për të gjithë! Vendi: Salla e këshillit komunal

Comments are closed.

Close Search Window