Map Unavailable

Data:
27/03/2019
Ora: All Day

Lokacioni:
Ambasada e Holandës,
Ambasada e Holandës,
Shkup


VIZITË E KRYETARIT TE KOMUNES SË ZHELINËS NË
AMBASADËN E HOLANDËS

Ndjehem i nderuar që sot zhvilluam takim me ambasadorin e Holandës në Shkup, Shkëlqesinë e tij, z.Willem Wouter Plomp.

Në këtë takim pune, e informova ambasadorin me rrjedhat gjithëpërfshirëse të komunës dhe me vizionin e këtij institucioni në drejtim të ndërtimit të kapaciteteve, për zhvillimin e agrikulturës dhe turizmit rural me theks të veçantë.

Në frymën e bashkëpunimit reciprok, shkëmbyem idetë tona dhe diskutuam për mundësitë e bashkëpunimit për të promovuar praktikat e këtij vendi edhe në komunën tonë.

 

Comments are closed.

Close Search Window