Map Unavailable

Data:
28/03/2019
Ora: All Day

Lokacioni:
Ambasada e Kinës,
Ambasada e Kinës,
Shkup


VIZITË E KRYETARIT TE KOMUNES SË ZHELINËS NË AMBASADËN E KINËS

Në vazhdën e takimeve me përfaqësues të misioneve diplomatike,

Kryetari Sejdiu kishte kënaqësinë dhe nderin të vizitojë Shkëlqesinë e saj, Ambasadoren e Republikës Popullore të Kinës, znj.Yin Lixian.

Në këtë takim miqësor, ambasadorja u njoftua për projektet e Komunës së Zhelinës, respektivisht Festivalin e Trashëgimisë Kulturore dhe njëherit shprehu gatishmërinë për bashkëpunim kulturor, me synim të ruajtjes dhe promovimit të vlerave tradicionale kulturore.

 

Comments are closed.

Close Search Window