Map Unavailable

Data:
09/10/2018
Ora: All Day

Lokacioni:
Komuna e Zhelinës,
Hapsirat e Komunës së Zhelinës,
Zhelinë


VIZITË NGA PËRFAQËSUES TË BANKËS BOTËRORE!

Përfaqësuesit e Bankës Botërore, Ms.Valerie-Joy Santos, Ms.Tatyana Shadrunova dhe z.Bekim Bina vizituan komunën e Zhelinës të cilët i priti Kryetari i Komunës Blerim Sejdiu.

Banka Botërore përzgjedhi komunë tonë, për të na konsultuar dhe ndëgjuar sugjerimet tona për projektet e ardhshme të tyre.

Comments are closed.

Close Search Window