Map Unavailable

Data:
29/11/2018
Ora: All Day

Lokacioni:
Granada – Spanjë,
Granada - Spanjë,
Granada


VIZITË ZYRTARE GRANADA TË SPANJËS!

Kryetari Blerim Sejdiu përfaqësoi komunen e Zhelinës në një takim në Spanjë ku qëllimi i vizitës ishte themelimi i një Grupi Lokal të Veprimit – apo LAG në rajonin e Pollogut, në kuadër të projektit: “Ndërtimi i Kapaciteteve për Zhvillimin e Qëndrueshëm të Grupeve Lokale të Veprimit” në Proceset e Integrimit në Bashkimin Evropian.

Projektet do të financohen nga fondet e Bashkimi Evropian.

Projekti synon të forcojë partneritetin privat publik në mes të OJQ-ve rurale, shoqatave të biznesit dhe autoriteteve lokale dhe kështu të mundësojë zhvillimin e qëndrueshëm rural në Rajonin e Planifikimit të Pollogut.

Comments are closed.

Close Search Window