Lajme

Njëri ndër premtimet e kryetarit aktual të Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu, gjatë kampanjës parazgjedhore ishte edhe realizimi i rrjetit të kanalizimit. 

Blerim Sejdiu tregoi gatishmerinë për të punar dhe realizuar projekte të cilat janë në dobi të qytetarëve që në fillim të mandatit të tij.

Ashtu siç mund të shihni në foto (më poshtë) punët për kanalizimin veç se kanë filluar dhe nëse punohet më një dinamikë të lartë shumë shpejt ky problem i kahmotshem për qytetarët e kesaj ane do të merr fund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window