Lajme

Menjëherë pas daljes në media të rastit të familjes Salihi nga fshati Merovë, kryetari i Komunës së Zhelinës, zotëri Blerim Sejdiu, ka ndërmarrë iniciativë për ta ndihmuar këtë familje e cila është në gjendje tejet të rëndë. Kushtet jashtëzakonisht të vështira dhe gjendja e rëndë ekonomike e kësaj familje kanë bërë që prej ditës së sotme këtë rast ta merr në dorë Komuna e Zhelinës dhe kryetari i saj të cilët do të bëjnë gjithçka që është në mundësinë e tyre për t’ia lehtësuar gjendjen tejet vështirë të kësaj familje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window