Lajme

EPSH-Qendra për shëndet publik-TETOVË

Rr.,,29 Nëntori,, nr.73

 

Derri te: Kryetari i Komunës së Zhelinës

 

Lënda : NJOFTIM për Dezinsektimin preventiv-adulticid teristik kundër mushkonjave në Komunën e  Zhelinës

Ju njoftojmë se DEZINSEKTIMI preventiv-adulticid teristik kundër mushkonjave në Komunën e Zhelinës do të kryhet me datë 03-04.korrik.2018-të varësisht nga kushtet klimatike të mbrëmjeve edhe atë nga ora 21:oo dhe orët e hershme të mëngjesit deri më ora 03:oo .

Dezinsektimi adultitiv do të kryhet  me gjenerator (ULB) për mjegullim të ftohtë e vendosur në automjet me rimorkio dhe me automjet shoqërues përpara me rrotacione të alarmit.

Me Dezinsektimin adulticid kundër mushkonjave do të përfshihen hapësirat e gjelbërta, vendbanimet, deponitë në territorin tuaj.

Përmes mediumeve qytetarët do të jenë të informuar për dezisinsektimin.

Në rast të motit të pavolisthëm e njëjta do të anulohet për të cilën do të informoheni përmes telefonit.

Për të gjitha informatat drejtohuni në telefonin e QSHP-tetovë edhe ate në fiks telefonin 044/331-233,ose tek personi për kontakt Jovica Mitroski-tehnik sanitar në mob. Tel 070/329-132.

Ju falemenderojmë për bashkpunimin.

 

Seksioni për epidemiologji (DDD)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [241.87 KB]

Dr.Suzana Subashiq-Epidemiolog

 

Comments are closed.

Close Search Window