Lajme

Komuna e Zhelinës dhe kryetari Blerim Sejdiu të gjithë besimtarëve mysliman ua uron festën e madhe të Fitër Bajramit duke ju dëshiruar lumuturi, shëndet dhe harmoni familjare! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window