Lajme

Të dashur mërgimtarë,

Duke filluar nga kjo javë, hapim dyert enkas për Ju!
Qëllimi i këtyre takimeve do të shërbejë për t’u njoftuar drejtëpërdrejtë nga Kryetari i Komunës për projektet e pregatitura deri më tani, për planet e të ardhmes, si dhe për idetë dhe sugjerimet e Juaja si pjesëtarë të kësaj komune!

Mirë u takofshim!

Komuna e Zhelinës
Zyra për informim

Comments are closed.

Close Search Window