Lajme

Në kuadër të aktiviteteve të ”Festivali i trashëgimisë kulturore” i cili do të zhvillohet nga data 18-22 korrik, në ditën e parë (18 korrik) do të zhvilohet edhe ngjarja më e pritur nga qytetarët, ndeshja e pehlivanëve.

Festivali do të mbahet tek stadiumi në Zhelinë dhe do të fillojë në ora 18:00.

Comments are closed.

Close Search Window