Lajme

Komuna e Zhelinës ka nderin t’i ftojë të gjithë banorët në Festivalin e trashëgimisë kultutore që do të mbahet nga data 18 korrik deri në datën 22 korrik 2018 në stadiumin e Zhelinës. Ju ftojmë ta ndiqni këtë program shumë të pasur me aktivitete të ndryshme kulturore dhe artistike.

Comments are closed.

Close Search Window