Lajme, Njoftime

NJOFTIM

Filloi aplikimi për Programin për Mbështetje Financiare në Bujqësi për vitin 2019

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, njofton ekonomitë bujqësore se afati për dorëzimin e kërkesave për subvencione për vitin 2019 ka filluar, dhe do të zgjasë deri më 30 Maj. 
Për më tepër informacione në lidhje me procesin e aplikimit apo parashtrimit të kërkesës elektronike, aplikuesit mund të drejtohen në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Njësia Rajonale-Tetovë.

Comments are closed.

Close Search Window