Lajme, Njoftime

Të nderuar bashkëqytetarë,

Sipas njoftimeve zyrtare nga Ministria e Punëve të brendshme dhe Qendra Hidrometereologjike në Shkup, mund të përkeqësohen seriozisht kushtet klimatike në tërë Ballkanin e sidomos në pjesën veri-perëndrimore të shtetit tonë gjegjësisht rajonin e Pollogut pritet t’a përfshijnë vërshime serioze, të cilat sipas meteorologëve ndërkombëtarë, mund të jenë të rrezikut të lartë.

Më konkretisht, pritet që nga të reshurat të kemi deri 100 litra në m2.

Andaj apelojmë tek të gjithë ju, që këtë javë të jeni të kujdesshëm që mos qëndroni jasht shtëpisë pa nevojë si dhe të pregatiteni për rastet eventuale.

Ju faleminderit!

Komuna e Zhelinës,
Zyra për informim

Comments are closed.

Close Search Window