Lajme, Njoftime

Edhe një lajm i mirë për banorët e komunës së Zhelinës, e në veçanti banorët e Strimnicës

Komuna e Zhelinës pranoi vendimin nga Agjencioni për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural pranë Ministrisë së Bujqësisë, menaxhimit të ujrave dhe pylltarisë, së shpejti🔜 do të nis me punimet⛏🚧 e asfaltimit të rrugës🛣🚗🚛 Falisht-Strimnicë (qendër)🏁, një rrugë e premtuar nga vetë kryetari i komunës së Zhelinës.
Sot, me kënaqësi ndajmë lajmin e gëzuar se kjo rrugë po bëhet realitet.

🔜🔜🔜🚦🚧🚩🏁

Komuna e Zhelinës

Comments are closed.

Close Search Window