Lajme, Njoftime

Inspektuam punimet në terren, me qëllim që realizimi të jetë sa më kualitativ dhe afatgjatë. Rruga e Grupcinit

Nisëm me pastrimin e deponive në disa përroje të vendbanimeve të komunës së Zhelinës

Comments are closed.

Close Search Window