Lajme, Njoftime

Fituam edhe dy projekte tjera!🎉🎊
Rekonstruojmë edhe dy shkolla

Të nderuar bashkëqytetarë,

Dje, në Qeverinë e RM së Veriut, me Byron për zhvillim rural nëshkruam Kontratën për efikasitetin energjetik për shkollat fillore “Luigj Gurakuqi” në Zhelinë dhe “Rahmetulla Ameti” në Llërcë
Të dy këto shkolla do të rikonstruohen në afat sa më të shpejtë të mundshëm.

Komuna e Zhelinës gjithmonë do ju surprizojë me projekte të mira. 
Vazhdojmë më tej…

Comments are closed.

Close Search Window