Lajme, Njoftime

Kësaj radhe, lajme të mira për rininë e Dëbërcës!

Sot, filluam me punimet e rrethojës së fushës së sportit në Dëbërcë.
Edhe ky premtim bëhet realitet.✅

Vazhdojmë më tej..

Bashkarisht me kolegët e ‘NPK-Komuna e Zhelinës’ pastruam hapësirat publike (pranë xhamisë në Zhelinë) të cilët ndotnin ajrin dhe pengonin qarkullimin e qytetarëve.

Komuna e Zhelinës

Comments are closed.

Close Search Window